M&M Bouw en verbouw

Professionele tegelzetters

Bij M&M Bouw en verbouw werken uitsluitend gespecialiseerde tegelzetters. Onze tegelzetters werken met de klant als uitgangspunt, waardoor elke badkamer of betegelde keukenwand er keurig netjes uit ziet.

Professionele stukadoor

Ook voor het stukwerk moet u bij M&M Bouw en verbouw zijn. Onze stukadoors zijn thuis in hun vak en zorgen ervoor dat zelfs de scheefste muur er uit strak en professioneel uit ziet.

Werkwijze

Ons team van ervaren mensen staat voor u klaar om alle voorkomende werkzaam heden te verrichten. Terwijl u gewoon alle zaken via een aanspreekpunt kunt laten lopen. Wij verzorgen tegelwerk voor vloeren, wanden, gevels en terrassen op alle voorkomende locaties of dit nu een woning, appartement, bedrijf, sportvereniging of een winkel is.

Voor vloerverwarming verzorgen wij de complete installatie van A – Z de vloer(en) worden altijd geheel gebruiksklaar opgeleverd met een langjarig garantie certificaat.

Wij verzorgen als M&M Bouw en verbouw ook stucwerk voor u. Hier is een aantal van de werkzaamheden die wij verzorgen sausklaar stucwerk, behangklaar stucwerk, tegelklaar stucwerk, spachtelputz, rustiekputz, granol, pleisterwerk, het plaatsen van ornamenten, decoratie etc). Ook verzorgen wij schilderwerk voor wanden en plafonds binnen. En het stucwerk en het schilderwerk voor de buitenzijde van uw woning, bedrijf etc kan worden verzorgd door M&M Bouw en verbouw.

M&M Bouw en verbouw ontzorgt

Het mooie van M&M Bouw en verbouw is dat klanten bij bestelling worden 'ontzorgt'. Dat betekend dat "Wanneer u tegels, badkamermeubels, sanitair of elektra bestelt, leveren wij, indien gewenst, bijkomende expertise om ervoor te zorgen dat de producten komen waar u ze hebben wilt, afgewerkt en wel."

Advies

Als u bij ons een offerte aanvraag doet waarbij ook goederen geplaatst worden dan nemen wij in alle gevallen contact met u op om een afspraak te maken. Een van onze adviseurs komt dan bij u langs om uw wensen te bespreken en u desgevraagd van advies te voorzien,en de maten exact op te nemen na dit bezoek streven wij ernaar om binnen een week een passende offerte bij u te bezorgen.

Afspraak maken

De tijden voor een afspraak kunnen in overleg met u geschieden, wij zijn hierin zeer flexibel. Ook 's avonds of op zaterdag is voor ons geen probleem als dit voor u beter uitkomt.

Mocht de offerte voor een niet afgebouwd project of woning zijn dan kunnen wij volstaan met een tekening van de project ontwikkelaar of aannemer.

Als u ons wilt bezoeken op ons bedrijf in Heteren verzoeken wij u om contact op nemen voor een afspraak zodat wij alle tijd voor u hebben.

M&M Bouw en verbouw

M&M Bouw en verbouw
Tel. 06-11300962
Social media M&M Bouw en verbouw
Sitemap