M&M Bouw en verbouw

Professionele tegelzetters

Bij M&M Bouw en verbouw werken uitsluitend gespecialiseerde tegelzetters. Onze tegelzetters werken met de klant als uitgangspunt, waardoor elke badkamer of betegelde keukenwand er keurig netjes uit ziet.

Professionele stukadoor

Ook voor het stukwerk moet u bij M&M Bouw en verbouw zijn. Onze stukadoors zijn thuis in hun vak en zorgen ervoor dat zelfs de scheefste muur er uit strak en professioneel uit ziet.

Over M&M

Wie zijn wij en wat kunnen wij voor u betekenen?

Stukadoors en tegelzetbedrijf Hoksbergen is hét adres in Gelderland en daarbuiten voor plaatsen van vloertegels en wandtegels en voor het ontwerpen, inrichten én installeren van bijvoorbeeld complete badkamers, toiletten en sauna’s.
 
Wij hebben bij stukadoors en tegelzetbedrijf Hoksbergen ook ruime ervaring in het aanleggen van terrassen en het aanbrengen van gevel betegeling. Ook verzorgen wij alle voorkomende stucwerkzaamheden voor renovatie, nieuwbouw en restauratie (monumenten) projecten.
 
Wij kunnen voor u niet alleen de plaatsing van vloertegels, wandtegels en natuursteen verzorgen maar ook verzorgen wij de plaatsing van vloerverwarmingen, verrichten wij stukadoors werkzaamheden, loodgieters en elektra werkzaamheden en schilderwerken.
 
Dit doen wij al ruim 10 jaar met veel plezier en op een zeer hoog kwaliteits-niveau. Onze bedrijfs-filosofie is er op gericht om honderd procent tevreden klanten te verwerven en bedienen.
 
Dat stukadoors en tegelzetbedrijf Hoksbergen hierin zeer goed slaagt is te merken aan het feit dat nieuwe klanten vaak worden doorverwezen naar ons door onze bestaande klanten. Ook doen onze bestaande klanten vaak weer een beroep op ons als zij aanvullende en/of nieuwe werkzaamheden uitgevoerd willen hebben.
M&M Bouw en verbouw

M&M Bouw en verbouw
Tel. 06-11300962
Social media M&M Bouw en verbouw
Sitemap